& Company

Academic house – Samarbete med Sandborg & Co kring utbildning
Vår filosofi är att utveckling kräver förberedelse, engagemang och uppföljning. Hos Academic House får du träning, kunskap och insikt inom projektledning, ledarskap, kommunikation, affärsmannaskap och personlig utveckling. Det kräver både teori och praktik och vi samarbetar därför med specialister och ledande aktörer inom olika områden.
www.academichouse.se

Samarbete med konsulter inom kommunikation och försäljning
Sandborg & Co samarbetar med branschkollegor över hela landet. Alla är vi konsulter och lärare inom kommunikation, ledarskap, säljstrategi och personlig utveckling. Här presenteras några av våra närmaste samarbetspartner.
Sannguis – Samarbete med Sandborg & Co kring kommunikation
Kommunikation är ledarskap. Sannguis är ett konsultföretag som stödjer ledare och deras medarbetare att utveckla arbetssätt och kommunikation, vilket leder till engagemang, tydlighet och kostnadseffektivitet. Med ledorden tydlighet, enkelhet och glädje bidrar Sannguis till medvetna individer och ett ökat affärsflöde.
www.sannguis.se/
PV-design – Samarbete med Sandborg & Co kring säljverktyg
PV-design är ett idéföretag vars främsta uppgift är att utrusta säljkårer med säljverktyg som väskor, pärmar och konferensmaterial. Med snabb och personlig service hittar vi rätt hjälpmedel för varje företag. Målsättningen att skapa konkurrensfördelar med väl genomtänkta säljredskap till rätt pris.
www.pvdesign.se